Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ekrani se već rade

iPhone 5 izlazi već u ožujku iduće godine?

apple
AFP/PIXSELL
30.11.2011.
u 21:20

Novi model trebao bi biti nešto radikalnijeg izgleda i duži za 8 mm, te imati veći ekran od 4 inča.

Apple iPhone 5 trebao bi u izaći u ožujku iduće godine, navodi japanski portal Macotakara, navodeći usto informaciju da su Sony i Hitachi počeli proizvoditi ekrane od četiri inča, kakve bi novi model megapopularnog naprednog telefona trebao imati, te da su prvi prototipi već poslani u Appleovo sjedište u Cupertinu.

Kako piše Daily Mail, pomalo kozervativne linije aktualnog modela 4S trebale bi biti odbačene u korist nešto radikalnijeg izgleda. Uvođenjem većeg ekrana bit će odbačena i ideja pokojnog suosnivača Applea Stevea Jobsa, koji je smatrao kako je veličina od 3,5 inča najpogodnija za korištenje.

Portal iLounge također navodi kako bi novi model trebao biti duži za 8 milimetara, te opremljen kućištem od metala, najvjerojatnije aluminija. Nova verzija također će biti razvijena kako bi se bolje nosila s većom potrošnjom baterije koja dolazi s korištenjem mreže 4G.

Komentara 6

OB
-obrisani-
09:25 01.12.2011.

Nema do Nokie 3210. Ovo danas su sve gluposti natrpane nepotrebnim stvarima.

OR
ordinaryhandsome
00:35 01.12.2011.

Dobro jel dosta više tog Applea.. ovo postaje već maltretiranje kao s fejsbukom koji polako ljudima rashebava živote ali ne.. Evo npr kak napreduje neki hrvatski auto na struju, hajmo o tome malo lol..

Avatar damat
damat
07:12 01.12.2011.

Pa mi smo siromašan narod! Nemojte nas više opterećivat luksuzom. Nemam ništa protiv Apple-a, Htc-a, Samsunga, nitko mi nije bolji, nitko mi nije gori. Ali ovakve vijesti su prikladnije zemljama sjevernog dijela Europe, gdje je standard nekoliko puta bolji od našeg. Pa kako bi ja sa 400 eura, koliko zaradim u mjesec dana, mogao si priuštiti telefon koji u slobodnoj prodaji košta 1000 eura?! Odgovor se zna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije