Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVICA DAČIĆ:

'Zar mislite da će Srbija žrtvovati svoju budućnost zbog vas?'

ivica dačić
Wiktor Dabkowski/DPA/PIXSELL
07.11.2013.
u 16:15

Upozorio ih je da ako oni ne izađu na izbore u većem broju, Albanac će im biti gradonačelnik

Srpski premijer Ivica Dačić, nakon što je jučer u Bruxellesu dobio zadatak neka "sredi situaciju na sjeveru Kosova ili ništa od ulaska u EU" danas je pred novinarima bio jako ljut na Srbe iz Kosovske Mitrovice koji se protive normalizaciji odnosa Beograda i Prištine što su pokazali i na nedjeljnim izborima kada su izazvali nerede ispriječili one Srbe koji su željeli izaći na birališta. Upozorio ih je da ako oni ne izađu na izbore u većem broju, Albanac će im biti gradonačelnik, a ako oni misle kako im Albanac treba biti gradonačelnik "i da cijela Srbija griješi, a ne njih deset tisuća", onda oni "ne zaslužuju bilo kakvu konkretnu poziciju".

- Zar netko misli da će Srbija žrtvovati svoju budućnost zbog deset tisuća ljudi? - zapitao je Dačić i savjetovao ih neka izađu na izbore ne zbog vlade Srbije "već zato što je riječ o njihovoj sudbini i sudbini njihove djece".

- Srbija je na udaru zato što njima pomaže, a što trebamo učiniti? Uvesti sankcije protiv njih? Koga oni slušaju? Oni ne slušaju ni Beograd, ni Prištinu, ni međunarodnu zajednicu. A koga slušaju? Demokratsku stranku Srbije, Dveri, Obraz. Kako budete radili, tako će vam biti - rekao je Dačić i poručio kosovskim Srbima da je "dosta bilo junačenja bez osnova".

>> 'Beograd izborima priznao da Kosovo nije dio Srbije'

Komentara 7

DO
downunder
18:48 07.11.2013.

Bas me zanima tko ce dobit zadatak da sredi stanje u Vojvodini jednog dana ili nista od EU

Avatar Habsburg
Habsburg
19:59 07.11.2013.

Nitko nece da vas bije. Osim tko god hoce.

Avatar tamnianđeo-
tamnianđeo-
17:58 07.11.2013.

tako je Ivice...nezahvalnici jedni...ti već više od 20 godina mučiš muku....gladan,sirot i dobar ko lebac....a oni tebi tako....sram ih bilo...šta još da im daš...dao si im republiku kosovo....malo li je ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije