Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srbija u strahu

U Kikindi šest osoba pod nadzorom zbog ebole

ebola
Foto: Boris Roessler/DPA/Pixsell
1/2
18.08.2014.
u 13:12

Sve osobe koje su pod zdravstvenim nadzorom radile su na brodovima i nisu imale kontakt sa lokalnim stanovništvom, kaže načelnica epidemiološke službe kikindskog Zavoda za javno zdravlje, dr. Tatjana Karać

U vojvođanskom mjestu Kikinda šest je osoba stavljeno pod zdravstveni nadzor zbog prevencije ebole, a radi se o putnicima koji su pristigli iz Nigerije, Gabona, Južnoafričke Republike i Mozambika koji će pod nadzorom biti 21 dan, javlja novosadski Dnevnik.

- Sve osobe koje su pod zdravstvenim nadzorom radile su na brodovima i nisu imale kontakt sa lokalnim stanovništvom - kaže načelnica epidemiološke službe kikindskog Zavoda za javno zdravlje, dr. Tatjana Karać dodajući kako su četiri osobe koje su doputovale iz Nigerije i Gabona stavljene u karantenu na 21 dan, dok će ostali biti pod nadzorom na malariju i druge zarazne bolesti. Načelnica Karać tvrdi kako nema razloga za paniku.

>>Srbi uveli kontrole u zračnim lukama: Ebola neće na naše tlo

Ključne riječi

Komentara 3

SO
Sos
08:46 20.08.2014.

KIKINDA? Hrvatska? Nikad cuo

Avatar morski covik 3
morski covik 3
18:03 18.08.2014.

Pomijesali Srbi Ebolu i Amebu...,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije