Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvojac dolijao

U Beogradu uhićeni hrvatski državljani koji su od Amerikanca iznudili 70.000 eura

lisice
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
28.08.2014.
u 19:08

Uhićeni su u jednom beogradskom restoranu pri preuzimanju novca i obojici je određeno 40-satno zadržavanje, a uz kaznenu prijavu bit će predani nadležnom tužiteljstvu.

Mediji u Srbiji javljaju da su u Beogradu danas uhićena dvojica hrvatskih državljana, D.P. (38) i D.D. (37). zbog osnovane sumnje da su od američkog državljanina iznudili 70.000 eura. Uhićeni su u jednom beogradskom restoranu pri preuzimanju novca i obojici je određeno 40-satno zadržavanje, a uz kaznenu prijavu bit će predani nadležnom tužiteljstvu.

Dvojicu hrvatskih državljana terete da su od oštećenog ispred njegova stana, uz upotrebu fizičke sile i prijetnje zahtijevali da im pripremi novac, a nakon toga ga više puta pozivali telefonom tražeći da im taj novac preda. U srpskim medijima se ne navode detalji o ovom slučaju pa nije jasno je li u pitanju droga ili nešto drugo.

>>Ugurali ga u Passat, odvezli u šumu i izudarali

>>Vlasnik stana unajmio utjerivače da od podstanara utjeraju dug za režije

Komentara 9

US
U sridu
22:28 30.08.2014.

srbi sa hrvatskom putovnicom,kratko i jasno.

BU
Budjo
18:06 30.08.2014.

To su Srbi s HR. drzavljanstvom nisu Hrvati.

DU
Deleted user
18:40 31.08.2014.

napisi da su srbi sa hrvackim drzavljanstvom sta se sramis

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije