Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u igri

Dječak lovačkom puškom ubio najboljeg prijatelja

puška
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL/Ilustracija
16.07.2014.
u 10:45

Puška kojom su se igrali imala je potrebne dozvole

Aleksandar Anđelković (16) ubijen je jučer lovačkom puškom u selu Gornja Vranjska kod Šapca, a Blic doznaje da ga je u igri ubio njegov najbolji prijatelj i vršnjak, sin vlasnika puške.

Tijelo dječaka s prostrijelnim ranama pronađeno je u kući 57-godišnjeg Milenka Damjanovića. Ondje je bila i puška kojom je ubijen. Ustanovljeno je da je vlasnik puške za nju imao potrebne dozvole, a dosadašnji rezultati istrage sugeriraju kako je Anđelković u kući boravio sa sinom vlasnika kuće i još dvije osobe.

Šabačka policija privela je 16-godišnjeg Damjanovića koji je, prema pričama mještana, bio najbolji prijatelj s mladićem kojeg je ubio.

>>Scena iz horora u Crikvenici: 'Zbog 800 kuna duga izmasakrirao je Ivana i curu

Komentara 2

SO
Sos
11:34 16.07.2014.

SABAC? Hrvatska? Nikad cuo

Avatar Getrib
Getrib
14:35 19.07.2014.

Koja bi bila razlika da mu nije bio najbolji prijatelj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije