Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANCUSKI NOVINAR

Schumacher je nastradao jer je nosio GoPro kameru?

Michael Schumacher
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
14.10.2014.
u 12:56

– Problem za Michaela nije bio udarac, već to što je GoPro kamera, koju je imao na kacigi, ozlijedila njegov mozak – rekao je francuski novinar Moncet.

Michael Schumacher teške ozljede glave na skijanju zadobio je jer je na kacigu montirao GoPro kameru, tvrdi francuski f1 novinar Jean-Louis Moncet. Riječ je o komadu opreme kojom se koriste brojni sportaši i avanturisti da bi svoje pothvate snimili iz što neobičnijih kuteva.

– Problem za Michaela nije bio udarac, već to što je GoPro kamera, koju je imao na kacigi, ozlijedila njegov mozak – rekao je Moncet za radio Europe 1.

Moncet je u intervjuu dodao da mu je Schumacherov sin Mick rekao da se njegov otac jako sporo oporavlja. No, poslije je na Twitter-profilu demantirao da je razgovarao s Mickom Schumacherom.

Ova je vijest loše utjecala na vrijednost dionica tvrtke GoPro koje su pale za 15-ak posto.

Podsjetimo, sedmerostruki svjetski prvak 29. prosinca prošle godine doživio je tešku nesreću na skijanju u francuskim Alpama. Nekoliko mjeseci liječio se u bolnici u Grenobleu, a 16. lipnja probudio se iz kome, nakon čega je uslijedio proces rehabilitacije. Božić i Novu godinu trebao bi provesti kod kuće s obitelji, no pred njim je još dug put oporavka.

>> Jean Todt: Schumacher će uskoro moći voditi normalan život!

Komentara 4

Avatar tajar
tajar
14:36 14.10.2014.

Prema francuskom novinaru, kamera je probila prvo kacigu, pa Schumijevu lubanju. Koji SF!

Avatar skynet
skynet
13:10 14.10.2014.

Zvuči kao dobra antireklama za kralja kraljeva snimanja akcionog videa, GoPro brand. U tom slučaju nebi li dio krivnje trebao biti i na proizvođaču kacige koju je nosio(?)

HL
hlibit
15:31 14.10.2014.

...znaci da je kojim slucajem GoPro bil odlozen na stijenu onda uzrokuje to kaj je vec uzrokoval a sama stijena bez GoProa bi bila super za mozak...hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije