Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSAO SNOVA

Vozite Harley dva mjeseca, zaradite 25.000 eura i motocikl

Harley-Davidson
Foto: Harley-Davidson
18.02.2015.
u 12:09

Dobitnik će u svibnju krenuti na put kroz više od 20 europskih zemalja

Volite avanture, putovanja, motocikle i besplatne stvari? U tom će vas slučaju oduševiti vijest da Harley-Davidson traži vozača motocikla koji je spreman na njihovu Street Glideu krenuti na dvomjesečno putovanje Europom. Svi troškovi putovanja bit će plaćeni, a vozač će dobiti još i 25.000 eura te Street Glide koji je vozio tijekom putovanja.

Od dobitnika se očekuje da u svibnju krene na put kroz više od 20 europskih zemalja, tražeći najbolje ceste za vožnju u Europi i dijeleći svoje iskustvo putem društvenih medija i posebnih web-stranica. Vozač će na putovanje krenuti nakon mjesec dana pripreme i planiranja, a na svakom koraku puta pratit će ga profesionalni tim snimatelja.

Kandidat se mogu prijaviti ovdje, s time da moraju obrazložiti zašto smatraju da bi trebali pobijediti. Zadnji dan prijave je 20. ožujka, a pobjednik će biti proglašen u travnju. Svi kandidati moraju imati važeću putovnicu Europske unije i valjanu vozačku dozvolu.

Lanjski Discover More omogućio je da više vozača proveze motocikl jednim dijelom puta njihovih snova i to tijekom četiri mjeseca putovanja po Europi. Ove će godine jedan vozač biti izabran da cijeli put prilagodi sebi – bit će to njegov osobni istraživački put.

>> Ovo je prvi električni Harley-Davidson

>> Harley Davidson darovao papi Franji dva motocikla

Komentara 3

PA
Paton
12:44 18.02.2015.

mozda brad pitt

Avatar Vucibatina
Vucibatina
13:04 18.02.2015.

Bum ja !

HU
humperlein
21:24 18.02.2015.

ma gledajte za to treba neko ko nije stradavao na motoru a takvih je malo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije