Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZGODAN INCIDENT

Pogledajte kako se zapalio Teslin električni automobil!

mjesec
Foto: AFP
1/2
03.10.2013.
u 13:01

Automobil se zapalio nakon što je je, vozeći se po državnoj cesti, udario u nepoznati predmet na cesti

Vrijednost dionica automobilske tvrtke Tesla jučer je pala 6,2 posto nakon što se na internetu pojavila snimka na kojoj jedan od njihovih automobila, električni Model S, gori na ulici nakon nesreće u Seattleu, prenosi USA Today. Međutim, Tesline dionice ove su godine porasle više od 400 posto, tako da im ovaj incident barem zasad nije previše naškodio.

Kako su izvijestili iz policije, auto se zapalio u utorak ujutro nakon što je je, vozeći se po državnoj cesti, udario u nepoznati predmet. Iz Tesle pak tvrde da je uzrok nesreće bio sudar, da vatra nije došla do unutrašnjosti automobila, te da su požar ugasili vatrogasci na mjestu događaja. Naglasili su i kako u nesreći nitko nije ozlijeđen.

Kako piše Jalopnik, vatrogasci su se pri gašenju suočili s problemima jer se vatra razbuktala kada su akumulatore koji pokreću automobil polili vodom. Morali su probušiti više rupa u akumulatorskom sklopu kako bi vodom zalili gorući materijal u akumulatoru.

>> Električni automobil Tesla stigao u Smiljan

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije