Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ASMIR KOLAŠINAC

Zatečen sam naslovima, nisam rekao da su me oštetili jer sam Srbin!

Asmir Kolašinac
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
04.09.2014.
u 19:09

– Smatram da nisam prestupio, ali to nema nikakve veze s nacionalizmom i time što dolazim iz Srbije – rekao je Kolašinac.

Srpski bacač kugle Asmir Kološinac demantirao je napise u medijima u kojima se tvrdi da je izjavio kako mu je oduzeta pobjeda u Zagrebu samo zato što je Srbin.

– S obzirom na to da sam tek sada dobio informacije o tome kakvi su naslovi izašli prvo u našim medijima, a poslije su to prenijeli i hrvatski mediji, želim to demantirati. Zaista sam zatečen takvim naslovima i krivo mi je što je zbog nesporazuma napravljen skandal. Ljutit sam na suca, i dalje smatram da nisam prestupio, ali to nema nikakve veze s nacionalizmom i time što dolazim iz Srbije – rekao je Kološinac.

U posljednjoj seriji bacio je kuglu gotovo 21 metar, što bi mu donijelo pobjedu, ali mu je dosuđen prijestup jer je nakon izbačaja rukom dotaknuo zemlju. Na kraju je osvojio četvrto mjesto i bio izrazito nezadovoljan, ali ipak ne jer smatra da su ga oštetili na osnovi nacionalnosti.

>> Kolašinac: U Zagrebu mi je oduzeto zlato zato što sam Srbin!

Komentara 4

NE
Neutralac
20:20 04.09.2014.

naprotiv, to je Bosnjak i normalno je da mu pomazemo a ne namjerno ostetimo....

SO
soovls
21:33 04.09.2014.

jedino ako je sudac srbin pa mrzi bošnjake

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije