Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEGATIVNI PUBLICITET

Pijani i agresivni Oscar Pistorius potukao se u noćnom klubu

Suđenje Oscaru Pistoriusu
Reuter/PIXSELL
15.07.2014.
u 15:48

- Žao mi je što sam izlaskom u javnost privukao negativnu pažnju na sebe - kazao je preko svoje glasnogovornice Pistorius.

Oscar Pistorius kao da čuva suze, skromno i pokorno ponašanje samo za sudnicu jer u svom prvom javnom noćnom izlasku napravio je incident, prilikom kojeg je bio u vidno alkoholiziranom stanju.

Južnoafrički mediji brzo su došli do priče o incidentu, a jedna strana, ona paraolimpijske atletske zvijezde, tvrdi da je gost noćnog kluba neprekidno provocirao Pistoriusa zbog nemilog događaja vezanog uz smrt njegove djevojke Reeve Steenkamp.

- Žao mi je što sam izlaskom u javnost privukao negativnu pažnju na sebe - kazao je preko svoje glasnogovornice Pistorius, a potom je na Twitteru postavio citate iz Biblije.

No postoji i druga strana, ona čovjeka upletenog u skandal - biznismena Jareda Mortimera.

- Pistorius je bio agresivan i vidno pijan. Konstantno me udarao u prsa i više nisam mogao izdržati pa sam ga odgurnuo - kaže Mortimer.

Dalo je to dodatni negativni publicitet trkaču, koji 7. i 8. kolovoza napokon doznaje svoju sudbinu jer tad će, naime, biti objavljena presuda. Moguće je da se izvuče, ali moguće je i da završi u zatvoru do kraja života.

>> Oscar Pistorius prije suđenja uzimao satove glume?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije