Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIJAMANTNA LIGA

Blanka Vlašić i Sandra Perković pobijedile na mitingu u Parizu!

Blanka Vlašić i Sandra Perković
Zeljko Hladika/PIXSELL
05.07.2014.
u 22:20

Blanka je pobijedila preskočivši dva metra, a Sandra nakon što je imala "hitac" od 68,48 metara.

Sandra Perković i Blanka Vlašić pobijedile su na mitingu Dijamantne lige u Parizu, a Ana Šimić završila je treća, što je vrhunski rezultat za hrvatsku atletiku.

Dokaz je to i da Sandra Perković održava odličnu formu, kao i da se Blanka Vlašić vratila na stare staze. A tu je i budućnost skoka u vis - talentirana Ana Šimić.

Blanka je pobijedila preskočivši dva metra, kao i Ruskinja Marija Kučina, dok je Ana Šimić bila treća sa 194 centimetara. Sandra je pak do četvrte pobjede u Dijamantnoj ligi stigla nakon drame. Uoči posljednje serije bila je četvrta, ali u zadnjem pokušaju baca 68,48 metara i dolazi do pobjede. Prije tog hica, najbolji joj je bio svega 63,93 metara.

>> Blanka uoči Pariza: Očekujem rezultate na visokoj razini

Komentara 5

DU
Deleted user
07:47 06.07.2014.

ovo je za naslovnicu VL i ostlih novina. E da su nam političari barem polovicu vrijedni ko ove cure, Hrvatska bi cvala. Možda je ovo dokaz da nam treba žena na čelu države.

DH
dhod
08:00 06.07.2014.

Sramota za Večernji list da u top vijest stavi neku engleskinju koja je potrošila nepripadajuči novac a sjajan rezultat naših atletićarki u dugi plan. Svaka čast mundijalu u Brazilu ali ove tri dame su postigle više od repke i trebalee su biti prva vijest ispred izvjšća izBrazila.

Avatar bosanac1951
bosanac1951
08:00 06.07.2014.

Odgovor neću više čitati VL: Potpisujem....Naročito drugu rečenicu....Ma svima je jasno da Kolinda dolazi.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije