Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mini razgovor

Tamara Loos: Iako imam psa i pet mačaka, voljela bih nabaviti i zmiju

'20.04.2010.,Zagreb - Tamara Loos,radijska voditeljica na radio Antena. Snimanje u bivsoj tvornici Katran. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
'Jurica Galoic/PIXSELL'
26.02.2011.
u 10:15

Voditeljica Radija Antena Zagreb pun je pogodak za emisiju “Mijau-vau...” koju s Borisom Mirkovićem vodi na RTL-u 2, a uskoro ćemo je gledati i u telenoveli “Pod sretnom zvijezdom” na Novoj TV.

Voditeljica Radija Antena Zagreb pun je pogodak za emisiju “Mijau-vau...” koju s Borisom Mirkovićem vodi na RTL-u 2. No, osim u toj emisiji, uskoro ćemo je gledati i u telenoveli “Pod sretnom zvijezdom” na Novoj TV.

Zašto “Mijau-vau”? Gdje je nestao ciju?
- Nismo mogli staviti glasanja baš svih životinja, pa smo uzeli ona od najčešćih kućnih ljubimaca. U emisiji se govori o svim životinjama, pa su zato u naslovu još i tri točkice.

Biste li kao kućnog ljubimca mogli imati zmiju ili nekog ružnog pauka?
– Bih, čak sam i obišla jedno leglo zmijica, ali već imam pet mačaka i psa, pa bi bio problem gdje je smjestiti. Zmija bi možda meni i bila kao šlag na torti, ali mojim roditeljima sigurno ne.

Prije nego što ste ga upoznali, o Marku Tolji mislili ste da je šonjo, pa se sprijateljili s njim. Što ste mislili o Borisu Mirkoviću?
– Upoznala sam ga u showu i puno smo se družili. Kad smo doznali da ćemo zajedno voditi emisiju, samo smo se pogledali i nasmijali.

Vidite li se i u “Plesu sa zvijezdama”? Rekli ste naime da vam ples ne ide...
– “Zvijezde pjevaju” toliko me ohrabrio da se vidim u svemu. Nakon tog iskustva više nema ničega što bi me moglo preplašiti.

Kako se borite protiv stresa?
- Kad god smo bili pod stresom, tata i ja govorili smo da idemo u Liku čuvati ovce i koze. Nemam ništa protiv tog posla, ali doista ne znam može li nas on izvući iz nezaposlenosti.

Komentara 2

DH
dalibor.hren
11:31 26.02.2011.

Bolje nabavi pravog kokota!

IS
istina123
11:24 26.02.2011.

Pa što če ti zmija pored tebe -dvije zmije ne idu zajedno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije