Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seve i Slavko

Severina i Slavko zagrljeni na ZagrebDoxu 2010.

Severina ZGDOX
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/6
05.03.2010.
u 10:36

Bez obzira na fotografe i brojne obožavatelje, Severina je zajedno sa svojim zaručnikom Slavkom Šainovićem mirno ušetala u kinodvoranu, kupila kokice i uživala u dokumentarcu.

Gdje god dođe, glavna je zvijezda!. Ni ovoga puta nije bila iznimka, jer kada je Severina ušetala na premijeru filma "Kad se pretvorim u Severinu" na ZagrebDoxu 2010., vrijeme je stalo, a svi ostali pali su u drugi plan.

Bez obzira na fotografe i brojne obožavatelje, Severina je sa svojim zaručnikom Slavkom Šainovićem mirno ušetala u kinodvoranu, kupila kokice i uživala u dokumentarcu. Cijelo vrijeme, kao nedavno na koncertu Depeche Modea, Severina i Slavko su se, poput pravih zaljubljenih golupčića, držali za ruke.

Kad je 37-minutni dokumentarac koji prati njezina četiri dana za veliki koncert u beogradskoj Areni završio, pjevačica je glasno uzviknula: "Bravo, Drinovac!" i tako se zahvalila redatelju koji je, po njezinom mišljenju, napravio jako dobru priču. Istaknula je da joj se sviđa kako je prikazana u filmu te se nada da će i publika biti zadovoljna malim pogledom u njezin život prije tako velikog koncerta.

Posjetite blog Službenog fan kluba Severine Vučković

Komentara 2

OB
-obrisani-
14:33 05.03.2010.

ma Severina, more biti jedino Sluskinja, nasój Lipoj Nives Celzijus....

Avatar vh1
vh1
12:34 05.03.2010.

Ma dajte pustit ljude na miru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije