Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrabra zvijezda

Pjevačica Jessie J. odlučila obrijati glavu!

Jessie J portal
01.02.2013.
u 10:58

Nakon što je još prošle godine odlučila obrijati glavu, sada je dobila priliku ostvariti svoj naum i to u humanitarne svrhe!

Još je prošle godine 24-godišnja pjevačica Jessie J. odlučila obrijati glavu, a sada je i dobila priliku ostvariti svoj naum i to u humanitarne svrhe!

– Čekala sam pravo vrijeme, ali i pravu humanitarnu akciju u koju će biti uključeni svi moji fanovi – napisala je glumica na svojem Twitter-profilu te otkrila svoje planove o tome kako će obrijati glavu za akciju u organizaciji Comic Relief pred televizijskom kamerama u emisiji  "Red Nose Day" (Dan crvenog nosa) na CNN-u predviđenoj za 15.ožujka sljedeće godine.

– Rekla sam kako ću obrijati svoju glavu u humanitarne svrhe jednom kad budem popularna. Taj dan je došao, a Comic Relief pružio mi je priliku da tim činom učinim i nešto dobro i prikupim što više novca. Jesam, jako sam nervozna, ali sam i sretna što mogu biti dio ove kampanje. To mi je velika čast jer sam uvijek gledala "Red Nose Day" kad sam bila klinka – izjavila je britanska pjevačica.

Gledatelji će moći donirati novac putem jedinstvenog računa ili telefonskog poziva ili kupiti crveni nos te na taj način pomoći u akciji šireći klaunovsko veselje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije