Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokazala veliko srce

Novom pjesmom Tajči prikuplja novac za gladnu djecu u Hrvatskoj

TAJČI (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
03.02.2015.
u 23:10

Uz Portal Dobrote pjevačica pokreće akciju prikupljanja novčane pomoći za gladnu djecu u Hrvatskoj te nastoji podići svijest o moći koja proizlazi iz međusobnog umrežavanja zajednice.

Osnivačice portala Dobrote, sestre Sanja, Tanja i Josipa Bijonda te njihova bliska prijateljica Petra Mikić pokrenule su novu kampanju kojom se bore protiv neprihvatljive gladi u Hrvatskoj. Svoj doprinos kampanji dala je i legendarna Tajči svojom novom pjesmom 'Uzorita'.

Pokretačice portala neugodno su se iznenadile kada su saznale da mnoga djeca jedu samo jedan obrok i da im je školski ručak uistinu luksuz. Te su ih spoznaje motivirale na pokretanje nove kampanje 'Nijedno Dijete Ostavljeno Gladno U Hrvatskoj'Iako na drugoj strani svijeta, Tajči je s ovim predivnim ženama odmah osjetila čvrstu povezanost koja je prerasla u hvalevrijednu kampanju.

Svojom novom pjesmom 'Uzorita' koja govori o međusobnom pružanju nade i ljubavi pjevačica se htjela povezati s nekom dobrotvornom organizacijom. Kada su je osnivačice portala Dobrote kontaktirale za suradnju, Tajči je bez razmišljanja pristala. Odmah je shvatila da si savršeno odgovaraju i da su njezini ciljevi jednaki ciljevima ovih predivnih žena.

 Kampanja “Nijedno Dijete Ostavljeno Gladno U Hrvatskoj” započela je danas, a trajati će narednih 40 dana u kojima će ove plemenite žene dati sve od sebe da malenim školarcima osiguraju sretno djetinjstvo bez gladi.

>>Legendarna Tajči na Facebooku podijelila fotografije s vjenčanja

>>Znate li koliko Tajči danas ima godina?

Komentara 8

OX
oxymoron
09:58 04.02.2015.

Super je Tajci!

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
12:08 04.02.2015.

U Americi živi i udata je, bavi se duhovnom glazbom, pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija.. što bi trebala objavit kakvu videosnimku ?

Avatar dr. Evil
dr. Evil
08:09 04.02.2015.

Nekad davno, u bivšoj državi, kad sam bio klinac skupljali smo za "gladnu djecu Afrike" ali nakon hadezea skupljamo za "gladnu djecu Hrvatske", hmmm?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije