Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posthumni album

Novi album Kurt Cobaina izlazi u studenom

kurt cobain
Foto: Screenshot
1/3
13.08.2015.
u 14:15

Posthumni album pjevača 'Nirvane' bit će objavljen 6. studenog, a u prodaji će se naći i dokumentarni film 'Montage Of Heck'

Album kontroverznog Cobaina bit će službeni soundtrack dokumentarca o njegovom ludom životu, a sadrži dosad neobjavljenu glazbu preminulog glazbenika, prenosi bosanski klix.ba.

Brett Morgen, režiser dokumentarca, sastavio je album nakon što je pregledao Cobainovu arhivu. Izjavio je da se slušajući njegovu glazbu može osjetiti koliko je bio sretan, a u nekim trenucima može se osjetiti i njegova toplina.

Kurt Cobain bio je pjevač najpopularnije grunge grupe 90.-ih, 'Nirvana'. Tijekom posljednjih godina života borio se s ovisnošću o heroinu i depresijom, a na kraju je počinio samoubojstvo. 'Montage Of Heck' je dokumentarac koji realno prikazuje Kurta i njegov život kao jednog od najboljih svjetskih gitarista.

>>Gitarist Holea: Kurt Cobain prije smrti snimio je cijeli solo album

>>Objavljene dosad neviđene fotografije iz kuće gdje se ubio Kurt Cobain

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije