Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bizarno ponašanje

Na premijeru stigao sa 'škarniclom' na glavi: Nisam više poznat

Nimfomanka Shia LaBeouf
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/7
10.02.2014.
u 08:40

Hollywoodski glumac Shia LaBeouf na sinoćnju premijeru novog filma Larsa von Triera "Nimfomanka" došao je u neočekivanu izdanju

Nedavno je najavio da se povlači iz javnog života, a sudeći po posljednjem bizarnom ponašanju na Berlinskom filmskom festivalu, čini se kako Shia LaBeouf nije promijenio mišljenje.

Hollywoodski glumac na sinoćnju premijeru novog filma Larsa von Triera "Nimfomanka", u kojem ima jednu od glavnih uloga, stigao je sa "škarniclom" na glavi, na kojem je pisalo – Nisam više poznat.

Bilo je to samo sat vremena nakon što je izjurio s konferencije za novinare, na kojoj odgovorio na samo jedno pitanje, izgledajući prljavo i neuredno.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Na pitanje o scenama seksa u Trierovu filmu, Labeouf je odgovorio totalne besmislice.

– Kad galeb slijedi koču. To je zato što misli da će sardine biti bačene u more – ispalio je 27-godišnji glumac, koji je zapravo citirao poznatog nogometaša Erica Cantonu, zbog čega su ga 1995. godine ismijavali.

Labeoufov odgovor naišao je na pljesak njegovih kolega, Ume Thurman, Christiana Slatera, Stellana Skarsgarda i Stacy Martin, koji su također bili prisutni na konferenciji.

Ovaj ispad samo je nastavak dugog niza bizarnih incidenata koji su uslijedili nakon što je otkriveno kako je Labeoufov kratki film HowardCantour.com plagijat.

>>Shia LaBeouf priznao sklonost alkoholu i problematičan karakter

>>Shia LaBeouf ponovno se potukao u baru

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Komentara 3

SP
space2
09:56 10.02.2014.

plakat će on da ga se slika čim se pare potroše

LI
liliZG
10:59 10.02.2014.

mali je već odavno prolupao, gdje god stigne bar jednom šaku potegne

Avatar Dr.Hook
Dr.Hook
09:00 10.02.2014.

Ah,kad bi barem Mrak-Taritaš i Pusićka prihvatile ovakav način odijevanja..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije