Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
anka brazilijanka

Legendarni Eric Cantona u drniškom Tepljuhu snima dječji film

eric cantona, anka brazilijanka
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/17
01.06.2015.
u 17:05

U filmu Dejana Aćimovića popularni francuski nogometaš ima jednu od glavnih uloga

Bivši francuski nogometaš Eric Cantona glavna je atrakcija u drniškom Tepljuhu gdje je počelo snimanje filma "Anka" u režiji Dejana Aćimovića, a u kojem proslavljeni nogometaš ima jednu od glavnih uloga.

Film se snima prema romanu Mate Lovraka "Anka Brazilijanka" u produkciji DA filma d.o.o. Scenaristica je Tatjana Aćimović, a koprodukciju je prihvatila Hrvatska televizija.

Od domaćih imena, u filmu glume Rade Šerbedžija, Goran Grgić, Linda Begonja, Goran Bogdan, Ivan Brkić, Petar Mirčevski...

>> Éric Cantona glumit će glavnu ulogu u filmu Dejana Aćimovića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije