Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
007 Spectre

Kraljevska obitelj pozvana na svečanu premijeru filma o Bondu

kraljevska obitelj
Foto: Kensington Palace/Twitter
1/7
26.10.2015.
u 14:47

Na svečanoj pretpremijeri najnovijeg filma o James Bondu u Londonu očekuju se i članovi britanske kraljevske obitelji.

Princ William, njegova supruga Kate te brat, princ Harry, trebali bi nazočiti prvom prikazivanju najnovijih pustolovina špijuna u Royal Albert Hallu.

U režiji Sama Mendesa četvrti put legendarnog špijuna igra britanski glumac Daniel Craig nakon "Casino Royale" iz 2006., "Quantum of Solace" iz 2008. i "Skyfall" iz 2012. 

Sniman u Engleskoj, Italiji, Austriji, Meksiku i Maroku, "007 Spectre" sadrži sve tradicionalne sastojke Bondovih filmova: akcijske scene jurnjave, opakog megalomana, senzualne Bondove djevojke, sofisticirane gadgete i dijalog začinjen humorom.

Film se otvara kadrovima Dana mrtvih u Meksiku s 1500 statista u mrtvačkim kostimima, što je najmasovnija scena dosad kojom počinjen neki film o Bondu. Ulogu "M", direktora MI6, tumači britanski glumac Ralph Fiennes, a dosad najstariju Bondovu djevojku talijanska glumica, 51-godišnja Monica Bellucci u ulozi udovice slavnog kriminalca. Glavnu Bondovu djevojku igra francuska glumica Lea Seydoux.

>>Najljepše žene ljubio je i s njima se provodio Sean Connery

>>"Writing's on the Wall" Sama Smitha nova je službena James Bond pjesma

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije