Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro premijera

Josip Katalenić na velikom platnu: Curice su lude za mnom!

josip katalenić
Foto: Screenshot
1/2
13.05.2015.
u 16:07

Međimurski slavuj glumi u filmu "Ti mene nosiš" glumca iz sapunice, a na YouTubeu je objavljena jedna njegova scena u kojoj se ljuti jer je umiješan u ubojstvo jer su, kako kaže, "curice lude za njim"

Pomalo zaboravljeni Josip Katalenić vraća se u javnost. I to na veliko platno. Naime, međimurski slavuj glumi glumca iz sapunice u filmu "Ti mene nosiš", a na YouTubeu je objavljena jedna njegova scena u kojoj se ljuti jer je umiješan u ubojstvo jer su, kako kaže, "curice lude za njim".

– Zašto sam ja sudionik tog ubojstva? Curice su lude za mnom i kad ja budem u bijegu, sigurno će pasti gledanost – ljuti se u filmu Katalenić.

Premijera filma je 25. svibnja, a osim Katalenića, u njemu će se pojaviti i Zdravko Mamić. Sve u svemu, zanimljiva ekipa.

>> Međimurski slavuj dobio paket: Josip Katalenić prošetao Čakovcem

Komentara 5

BE
BEMESIJE123
16:40 13.05.2015.

Stojko, zaboravi, nitko bitan.

ST
Stojko
16:27 13.05.2015.

Može li mi netko pobliže objasniti tko je Josip Katalenić?

Avatar crna25
crna25
22:13 13.05.2015.

Meni je ovo bas cool. Decko je pjevao,sad glumi i di je problem. U tome da oni koji pljuju ocito nisu uspjeli u nicem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije