Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjerovali ili ne

Detalj iz 80-ih koji možda niste znali o Jasminu Stavrosu

Jasmin Stavros
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/4
29.06.2016.
u 09:07

Stavros je prije pjevačke karijere bio uspješan bubnjar

Jasmin Stavros jedan je od kraljeva domaće estrade – vjerojatno nema dvorane ili šatora u Hrvatskoj i šire koje nije napunio.

Nešto manje je poznato da je Stavros, pravim imenom Milo Vasić, prije pjevačke karijere bio vrlo uspješan i cijenjen bubnjar koji je nastupao i snimao s brojnim jugoslavenskim zvijezdama osamdesetih. Tako je bio i dio benda Doris Dragović kada je nastupala na Eurosongu 1986. godine u Norveškoj s pjesmom "Željo moja", s kojom je osvojila 11. mjesto. 

Ako obratite pažnju, na snimci u pozadini možete vidjeti Jasmina s "fudbalerkom" kako praši po bijelim Simmonsovim "elektroncima". Kad ga vidimo kako uživa u bubnjanju, gotovo da poželimo da se nikad nije počeo baviti pjevanjem.

Uživajte:

 

>> Jasmin Stavros i Barabe predstavljaju pjesmu i spot "Kraljevi zabave"

>> Rajko Dujmić odbio je Severinu jer je sa 14 godina bila premlada

Komentara 38

ZA
zagabria1
10:18 29.06.2016.

Stavros je bio odličan bubnjar koji je volio svoj posao ali nije se baš moglo živjeti od toga pa mu je netko savjetovao da pjeva zabavnu glazbu. Ne znam sa koliko oduševljenja je to prihvatio ali ide mu dobro evo već desetljećima. Naročito je popularan u Sloveniji, tamo ga vrte više nego ijednog drugog iz Hrvatske.

TR
trnjedotokija
10:50 29.06.2016.

dao bi sto amerikaaaa

Avatar KIopp
KIopp
11:16 29.06.2016.

Sve napisano sam znao, jer je milion puta to napisano ili spomenuto. Dajte sad napišite članak o Matku Jelaviću, šta je on radio prije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije