Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nogometaš u Zagrebu

Éric Cantona glumit će glavnu ulogu u filmu Dejana Aćimovića

eric
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
30.05.2012.
u 22:27

Film je nastao prema istoimenom romanu Mate Lovraka, a scenarij potpisuje redateljeva sestra Tatjana Aćimović. U dvodnevni posjet metropoli 46-godišnji nogometaš došao je u društvu brata Jeana-Mariea i producenta filma Oliviera de Bannesa.

Proslavljeni francuski nogometaš i glumac Éric Cantona posjetio je Zagreb kako bi dogovorio suradnju s glumcem i redateljem Dejanom Aćimovićem. Cantona će glumiti glavnu ulogu u Aćimovićevu filmu “Anka Brazilijanka” koji se počinje snimati iduće godine.

Film je nastao prema istoimenom romanu Mate Lovraka, a scenarij potpisuje redateljeva sestra Tatjana Aćimović. U dvodnevni posjet metropoli 46-godišnji nogometaš došao je u društvu brata Jeana-Mariea i izvršnog producenta filma Oliviera de Bannesa. Obišao je lokacije na kojima će snimati te upoznao ostale glumce i filmsku ekipu, britanskog koproducenta Mikea Downeyja, scenografa Ivu Hušnjaka, direktora fotografije Daria Haceka i montažera Vladu Gojuna.

Prvi put je u Hrvatskoj, a Zagreb i cijela ekipa filma s kojom se družio tijekom svog kratkog boravka jako su mu se svidjeli. Našu metropolu napustit će u četvrtak ujutro.

Éric Daniel Pierre Cantona profesionalnu nogometnu karijeru završio je u Manchester Unitedu u kojemu je stekao veliku popularnost i status ikone kluba. Navijači su ga 2001. izabrali za najboljeg igrača stoljeća i dali mu nadimak King Eric (Kralj Eric).

Ključne riječi

Komentara 4

ĆA
ćaćaća
22:30 30.05.2012.

KRALJ !!!

Avatar billybull
billybull
07:39 31.05.2012.

evo nam gedza natrag...cijeli je domovinski rat bio bez veze?

KA
katasteko
07:53 31.05.2012.

Lovrakova priča je " Anka brazilijanka i Francek drugi hrabri" dječija literatura,a sad koga glumi taj Cantona i da je to toliko važno ??? Jedino eto stranci nađu nešto u našoj literaturi ,a mi to ne vidimo ili nemamo duha ili novaca ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije