Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaže se kulisa “Robina Hooda”

Dubrovnik poprima obrise Nottinghama za film Leonarda DiCaprija

Dubrovnik
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/6
09.12.2016.
u 13:05

Snimanje počinje u ožujku, produkcija ima oko 1000 ljudi, a očekuje se i dolazak Leonarda DiCaprija, glavnog producenta

Dubrovnik opet postaje svjetska filmska kulisa, a dio stare luke jedna je od više lokacija na kojima se upravo gradi novi Nottingham za potrebe snimanja američkog filma “Robin Hood” čiji je producent Leonardo DiCaprio.

Samo snimanje filma počinje u veljači ili ožujku, a glavne uloge igraju Taron Egerton, Jamie Foxx i Eve Hewson, kći popularnog frontmena grupe U2 Bona Voxa. U Dubrovnik s ovom glumačkom ekipom stiže i Jamie Dornan kojeg pamtimo po ulozi u filmu "Pedeset nijansi sive", a hoće li nas posjetiti i sam Leonardo DiCaprio još nije poznato. 

Nakon “Igre prijestolja” i “Ratova zvijezda”, ovo je treći spektakl koji se snima u Dubrovniku, a snimat će se navodno oko tri mjeseca. 

>>Leonardo DiCaprio stiže u Dubrovnik, snimat će najveći filmski spektakl

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije