Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije štedio uvrede

Donald Trump na Twitteru opako zaratio sa slavnom ljepoticom: 'Ti odvratna, jeftina ženo!'

trump chrissy
Foto: Instagram
1/6
04.12.2015.
u 17:24

Povod žestoke prepirke bio je tweet Donalda Trumpa u kojem najavljuje kako će se sastati s grupom afro-američkih pastora i da će sastanak biti zatvoren za medije

Kandidat za predsjednika SAD-a i američki biznismen Donald Trump na Twitteru se opako zaratio sa slavom ljepoticom Chrissy Teigen. Povod žestoke prepirke bio je tweet Donalda Trumpa u kojem najavljuje kako će se sastati s grupom afro-američkih pastora. U objavi, između ostalog, Trump navodi da će sastanak biti zatvoren za javnost

– Onda nemoj tweetati o tome, pi***! – komentirala je Chrissy, inače supruga glazbenika Johna Legenda

Slavni bogataš nije joj ostao dužan pa je na uvredu odgovorio uvredom.  – Ti odvratna, jeftina ženo! Nisi ni upola kao Melania Trump, kada je riječ o eleganciji i stilu! – napisao je Trump.

Slavna manekenka ni ovog puta mu nije ostala dužna. – Ne moramo uvlačiti Melaniju u ovo. Jadnica je već dovoljno propatila – odgovorila je Chrissy.

U raspravu su se uključili i brojni pristaše Donalda Trumpa koji također nisu štedjeli uvrede na račun manekenke.

Inače, ovo nije prvi kontroverzni ispad američkog predsjedničkog kandidata. Trump nerijetko zgraža javnost svojim homofobnim, rasističkim i šovinističkim ispadima.

Jedan od posljednjih dogodio se u Atkinstonu gdje je Trump kazao kako žene "vole nositi burku jer tako ljepše izgledaju i ne moraju se šminkati".

>>Donald Trump: Žene žele nositi burku jer se ne moraju šminkati

>>Neželjeni republikanski kandidat govori 
bez dlake na jeziku

Komentara 12

DU
Deleted user
17:52 04.12.2015.

''zaratio sa slavnom ljepoticom''??? Ma koja je to? Nikad čuo. Btw.... takvih ima k'o šodera, k'o komaraca ljeti u Osijeku.

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
22:29 04.12.2015.

heheh... slavna manekenka ga prva nazove pogrdnim nazivom za žensko spolovilo, a kad joj on odgovori, jednako sirovo, onda je on prmitivac, a ona anđeo... ahahaha... luda svijeta... hahaha

Avatar mason
mason
18:51 04.12.2015.

Ona je za Trumpa niko i nista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije