Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIVEA CRO A PORTER

Boris Pavlin ugrabio je top-manekenku Kristinu Šalinović

cap (1)
Foto: Željko Lukunić/Pixsell
1/10
09.10.2010.
u 17:21

U Londonu i Parizu Kristina je neki dan nosila modele slavnih: Louisa Vuittona, Vivienne Westwood, Ungara, Paula Smitha... Pavlin je, dakle, ugrabio najbolju manekenku za svoju kolekciju koja etnotemu istražuje luksuznom optikom.

Rijetko kad možemo reći da je manekenka bila zvijezda večeri i da je preotela primat zvijezdama modnog dizajna. Ali Kristina Šalinović, manekenka agencije Talia Model, priuštila je to publici treće večeri Nivea Cro-a-portera u zaprešićkom centru Westagetu! Publika je shvatila snagu njezine interpretacije luksuznoga modela Borisa Pavlina i pokazala to eksplozijom oduševljenja! Još ljetos na crvenom tepihu kojim je u Dubrovnik kročio Morgan Freeman, Kristina je bila dječački odjevena u H&M odjeću.

A onda su je stilisti londonskoga i pariškog Fashion Weeka pretvorili u svjetsku manekensku zvijezdu!

Bistričić na vrhu

U Londonu i Parizu Kristina je neki dan nosila modele slavnih: Louisa Vuittona, Vivienne Westwood, Ungara, Paula Smitha... Pavlin je, dakle, ugrabio najbolju manekenku za svoju kolekciju koja etnotemu istražuje luksuznom optikom.

No preksinoć je zvijezda večeri bila i londonska stilistica Sally Brooks, čije su frizure pokazale što je – klasa!

Iako nije bila bez mana, kolekcija Andree Bistričić popela se na vrh top-ljestvice predstavljenih kolekcija. Školovana na prestižnom i slavnom “St. Martinsu” u Londonu, dizajnerica je suvereno muškim rekvizitima stvorila sjajnu kolekciju koja je ženska, ali to ne mora biti! Lakirane kragne bile su osobito impresivan detalj.

Dekonstrukcijski decibeli

Valovi, cakne, štras, privjesci i lančići preplavili su kolekciju cipela Ivana Ledenka. S više ili manje dekonstrukcijskih decibela, svoje su pak modele gradile Ogi Antunac, Andreja Subotić-Pjajčik i Ksenija Vrbanić. Slikarica Marina Obradović kubistički je riješila teksture svojih najboljih modela!

Komentara 3

JA
jankoprekobrda
19:37 09.10.2010.

Ima li ih jos za ugrabiti ili je ona jedina, eto ja nebi ugrabio ja bih kupio ako je na rasprodaji

VI
vitaszorcms
20:30 09.10.2010.

Strašno zanimanje ,manekenjka

KR
krilnik2
18:08 09.10.2010.

Dok su uzori mladih nogometasi i manekenke, buducnost je blistava kao pomrcina sunca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije