Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uređenje kolnika

Sve do 1. srpnja zatvoreni dijelovi Vlaške i Bakačeve

Bakačeva Vlaška
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
08.04.2014.
u 09:52

Obilazni prometni pravac zbog radova je - Ulica Kaptol (sjever) – polukružno kod ZET stajališta – Ulica Kaptol - Zvonarnička – Ribnjak – Branjugova – Palmotićeva i dalje prema jugu, Branjugova – Vlaška – Ribnjak – Degenova – Kaptol

Uređuje se kolnik u Vlaškoj od Kurelčeve do raskrižja Pod Zidom i Kaptola, te u Bakačevoj od Pod Zidom i Vlaške do Cesarčeve, zbog čega su obje ulice zatvorene za sav promet, sve do 1. srpnja.

Motorna vozila stoga će, obavještavaju iz Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet, morati ići obilazno, sljedećom rutom:

- Ulica Kaptol (sjever) – polukružno kod ZET stajališta – Ulica Kaptol - Zvonarnička – Ribnjak – Branjugova – Palmotićeva i dalje prema jugu,

- Branjugova – Vlaška – Ribnjak – Degenova – Kaptol

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Vozačima će od pomoći pri obilaznom kretanju biti i privremena prometna regulacija, ali su do srpnja zbog radova ipak moguće i prometne teškoće u strogom centru grada, pa se građani mole za razumijevanje.

>>Sviđa li vam se? Bakačeva i Cesarčeva kao polupješačka zona

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije