Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bilo mu zagušljivo

Zaželio se svježeg zraka pa malo prije polijetanja otvorio vrata zrakoplova

zrakoplovi
Foto: Reuters/PIXSELL
11.03.2016.
u 06:30

Kineski zrakoplovni prijevoznici često imaju problema s ponašanjem putnika koji jednostavno nisu naučeni na pravila koja vrijede u zrakoplovima i ovo nije prvi put da je netko od putnika pokušao otvoriti vrata ili prozor.

Neke se stvari u zrakoplovu nikako ne smiju raditi, a među njih svakako spada i otvaranje vrata za slučaj opasnosti tik prije polijetanja.

Upravo na takvu ideju došao je putnik China Southern Airlinesa na letu između Chengdua i Urumqija koji se zaželio svježeg zraka pa je ustao i otvorio vrata za slučaj opasnosti.

Kineski zrakoplovni prijevoznici često imaju problema s ponašanjem putnika koji jednostavno nisu naučeni na pravila koja vrijede u zrakoplovima i ovo nije prvi put da je netko od putnika pokušao otvoriti vrata ili prozor. Kada su putnika pitali zašto je otvorio vrata i je li svjestan u kakvu je opasnost doveo sebe i ostale putnike, odgovorio je kako mu je bilo zagušljivo u kabini pa je samo želio udahnuti malo svježeg zraka.

Zrakoplov je, naravno, izgubio svoj red letenja pa je nakon zatvaranja vrata i ponovnog prolaska procedure let kasnio više od sat vremena. 

>> Pronađena olupina zrakoplova nestalog u Nepalu 

>> Nakon pada ruskog zrakoplova prihodi Egipta od turizma pali 1,3 milijarde dolara

Komentara 2

Avatar pendreck
pendreck
07:24 11.03.2016.

Dobro da nije otvorio vrata tijekom leta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije