Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kupljena za 40 mil. $

Putinova luksuzna jahta duga 53,8 metara na remontu u Brodotrogiru

jahta,putinova jahta
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/7
25.02.2014.
u 11:15

Na plovećem doku obavljaju se radovi na trupu jahte, a popravci će trajati do sredine travnja.

Luksuzna jahta “Čajka”, službeni brod ruskog predsjednika Vladimira Putina, na remontu je u Brodotrogiru, piše Slobodna Dalmacija.

Na plovećem doku obavljaju se radovi na trupu jahte, a popravci će trajati do sredine travnja. Luksuzna jahta duga 53,8 metara sagrađena je u Turskoj 2009. godine, a kupljena je prije tri godine za 40 milijuna dolara kada je ruski predsjednik bio Dimitrij Medvedev. Sagrađena je po nacrtima poznatog talijanskog dizajnera Paola Caliarija i ima četiri palube.

Cijeli članak čitajte ovdje.   

>> Putin uzeo u ruke leoparda Groma: 'Volimo jedan drugog'

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar noemy-no
noemy-no
11:59 25.02.2014.

''Pa što da je to Putinova jahta?! Nema veze čija je, važno je da mi imamo posla. Nemamo što previše pitati, nego raditi, a treba pohvaliti one koji su zaslužni za to da je jahta tu. Nama je, dakako, čast da je ruski predsjednik baš nama povjerio remont broda, ali to je dio imidža koji smo gradili godinama. Nije Putin prvi koji nas je odabrao – kaže naš sugovornik iz škverskih krugova''. Svaka cast, tako pametni i poslovni ljudi razmisljaju. Sigurno nisu HDZ-evci. buahah... Moji pametni Dalmatinci. Komplimenti.

IS
istri
12:56 25.02.2014.

ima koji da je posten medju poglavarima?NE. piju krv jadnom narodu da bi sebi prijustili miljon puta vise no sto im treba. onda nazivaju banditima oni koji sa improviziranim oruzjem ustanu proti njih.

BA
balic
11:48 25.02.2014.

btw.samo da i nasa klika ne dodje na ideju kako joj treba sluzbeni luksuzni brod..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije