Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNO

Postavila kameru na prozor svog stana pa imala što za vidjeti na snimci

voyeur
Foto: Screenshot Youtube
1/2
17.08.2014.
u 17:00

Žrtva je snimku muškarca objavila na internetu kako bi mu se utvrdio identitet

Ni visoko i gusto grmlje, ni rešetke niti nadzorne kamere nisu uspjele spriječiti voajera da kroz prozor promatra 37-godišnjakinju u bostonskoj četvrti Brighton, prenosi Boston Globe. Žrtva je snimku muškarca objavila na internetu i zamolila prijatelje da je prošire društvenim mrežama ne bi li se utvrdio njegov identitet.

Žena je u utorak prijavila policiji kako je vidjela muškarca da gleda kroz prozor njezina stana na prvom katu zgrade. Za voajera je doznala kada joj je prije tri tjedna dečko rekao da je vidio muškarca kako joj gleda u stan, u kojemu žrtve u tom trenutku nije bilo. Dečko je upitao voajera što radi, na što je muškarac odgovorio da traži psa i zbrisao.

Nekoliko dana poslije, kada je bila sama u stanu, čula je zvukove s druge strane prozora u dnevnoj sobi. Stupila je u kontakt s upraviteljem zgrade i odmah postavila rešetke, alarm i kameru na prozor ne bi li ulovila perverznjaka. Tijekom sljedećih nekoliko tjedana ništa nije zapazila – sve do utorka.

– Nakon što sam u utorak navečer izašla iz tuša kako bih provjerila kameru, odjednom sam vidjela snimku muškarca kako mi viri kroz prozor dok sam bila pod tušem nekoliko prozora dalje – rekla je žrtva za Globe.

– Nisam mogla jesti cijeli dan, željela sam povratiti na samu pomisao – dodala je.

Kaže da se ne namjerava vraćati u stan noću sve dok policija ne uhvati počinitelja. Ne vjeruje da je voajer pokušao ući u stan, no strahuje da bi mogao prijeći i tu granicu ne bude li uskoro uhvaćen.

>> Perverznjak iz supermarketa kupcima gura nos u stražnjicu, otkrila policija

>> Okultist Leon opijao djevojke pa ih silovao

Komentara 8

GI
giglibigli
08:54 18.08.2014.

a da kupi kakve zavjese i navuče ih ili rolete spusti to dokazano bolje sprečava poglede od rešetki i kamere

MA
maxxxx
11:57 18.08.2014.

Znači dečko je vidio voajera kako joj gleda kroz prozor na prvom katu. Kad ga je pitao sto radi, rekao je da trazi psa, pa ga je ovaj pustio. Curo, mijenjaj decka...

Avatar commentator
commentator
15:34 18.08.2014.

Dobro da nisu napisali. "...pa se šokirala od onoga što je vidjela...."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije