Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bio s drugom dok je rađala

Kad je otkrila da je partner vara, napravila nešto zbog čega sada žali

Facebook
Foto: Jonathan Brady/Press Association/PIXSELL
14.12.2015.
u 12:55

Lorraine Donoghue (32) otkrila je da je njezin pet godina stariji dečko i otac njihove kćeri vara sa 18-godišnjakinjom pa je njihove golišave fotografije poslala njegovim prijateljima

Lorraine Donoghue (32) požalila je zbog onoga što je napravila kada je otkrila da je njezin dečko Willie Crawford, otac njihova djeteta, vara sa 18-godišnjakinjom.

Žena je bila očajna kada je u dečkovom stanu pronašla ženske tenisice koje nisu bile njezine. Odmah je svog 37-godišnjeg partnera napala da je vara na što ju je on, zajedno s njihovom šestomjesečnom kćeri, izbacio iz stana.

Prevarena žena sjetila se kako zna lozinku Facebook profila svog dečka pa se ulogirala ne bi li saznala nešto više o njegovoj nevjeri, piše Mirror

No, ono što je vidjela šokiralo ju je. Kada je ušla u poruke, vidjela je da se dopisuje s jednom 18-godišnjakinjom s kojom ju je varao cijelo vrijeme čak i dok je ona bila trudna i u bolnici rađala. U porukama je našla i seksi fotografije koje su izmjenjivali i snimke njihovih seksualnih odnosa zbog čega je još više "poludjela".

Ljutita Lorraine odlučila je nekoliko golišavih fotografija poslati partnerovim prijateljima, a fotografije gole 18-godišnjakinje poslala je i njezinoj majci te dečku.

No, umjesto slatke osvete, 32-godišnja Lorraine zamalo je završila u zatvoru. Partner i njegova ljubavnica su je prijavili policiji zbog čega je ova dospjela na listu seksualnih prijestupnika zbog dijeljenja golišavih fotografija.

– Znala sam da je ženskar, varao me i prije nego sam ostala trudna. No, kada smo saznali da ćemo dobiti dijete sve sam mu oprostila i nadala sam se da će ga to smiriti. Ali nije. Bez obzira na sve što mi je učinio, nisam to trebala napraviti. Majka sam i trebam se brinuti o svom djetetu – zaključila je prevarena Lorraine Donoghue.

Srećom, lokalni šerif ju je ipak maknuo s liste seksualnih prijestupnika, a izbjegla je i zatvor tako da je osuđena na 15 mjeseci uvjetno te je dobila 120 sati dobrotvornog rada. 

>> Saznao da ga djevojka vara pa joj pripremio osvetu epskih razmjera 

Komentara 7

JO
Jole1958
20:45 14.12.2015.

"Znala sam da je ženskar, varao me i prije nego sam ostala trudna" ... pa onda je i dobila kakvog zaslužuje

DU
Deleted user
13:52 14.12.2015.

to je taj novi poredak ... samo naprijed.

Avatar Volim grad koji teče
Volim grad koji teče
18:57 14.12.2015.

Vuk dlaku mjenja a ćud nikada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije