Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skok s ruba svemira

Godinu poslije: Gdje je danas i što radi Felix Baumgartner?

felix baumgartner
Screenshot: Youtube
14.10.2013.
u 23:21

- To što se više ne bavim ekstremnim sportovima ne znači da ne tražim nove izazove. Ipak trebate neki razlog za ustajanjem, kaže Felix otkrivajući novu avanturu.

Prije točno godinu dana cijeli svijet sa zebnjom je promatrao kako Felix Baumgartner skače s ruba svemira u spektakularnom prijenosu uživo.

A gdje je danas taj hrabri 44-godišnji Austrijanac? Za sebe kaže da se uopće nije promijenio, nego da se promijenilo kako ga drugi gledaju te da ga i dalje često zaustavljaju i s njim podijele svoje doživljaje njegovog skoka.

Inače, Baumgartner se malo povukao u osamu, preselio se u Švicarsku u mali stan s pogledom na Bodensee.

- Tamo nema nikakvog hypea, nitko me od susjeda ne smeta i imam svoj mir, otkrio je Felix u razgovoru s austrijskim Kurierom.

 Otkrio je i kako je samac nakon što ga je djevojka Nicole Öttl ljetos ostavila i da za sada ni ne namjerava ulaziti u novu vezu.

 No, Baumbartner ipak ne miruje.

- To što se više ne bavim ekstremnim sportovima ne znači da ne tražim nove izazove. Ipak trebate neki razlog za ustajanjem. Dobio sam odličnu ponudu Audija da sljedeće godine sudjelujem u 24-satnoj utrci na Nürburgringu kao četvrti vozač. Maksimalno ću se fokusirati na pripreme jer sam ja zaisgurno najslabija karika - objavio je Baumgartner.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije