Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čuva gazdu

Fotografija koja je raznježila sve: Ovo se zove vjeran pas!

Vojni pas čuva vojnika dok spava
Foto: Twitter
19.02.2014.
u 21:30

Korisnik Reddita objavio je fotografiju vojnika koji je zaspao na podu na aerodromu, a preko njega je legao vojni pas, njemački ovčar.

Zapeti na aerodromu između letova dio je života svakog vojnika. Sudeći po fotografiji koja se proširila društvenim mrežama, putovanje je puno lakše ako imate vjernog suputnika.

Korisnik Reddita objavio je fotografiju vojnika koji je zaspao na podu na aerodromu, a preko njega je legao vojni pas, njemački ovčar. Fotografija vjernog psa odmah je postala hit.

Inače, njemački ovčari i belgijski ovčar malinoa često se koriste u vojsci kao psi tragači, čuvari, za otkrivanje eksploziva, po potrebi za obranu i napad. Posebno obučeni psi upotrebljavaju se i u akcijama spašavanja vojnika.

>> Teško bolesnom dječaku četveronožni prijatelj promijenio život

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar bosanac1951
bosanac1951
22:09 19.02.2014.

Pas je najbolji čovjekov prijatelj. Ja doma ima pekinezericu od 5 mjeseci. Ko 2 bunceka. Igramo se s njom, pravi gluposti al eto.

SR
Stipe Radilović
18:00 20.02.2014.

Hrvatske Vlade već 20-ak godina tvrde da ovako čuvaju Hrvatsku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije