Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Da ne bi bilo iznenađenja

ZET objavio vozni red autobusa i tramvaja za vrijeme blagdanskog vikenda

Čak 390 vozača tramvaja i autobusa ZET-a je na bolovanju
Patrik Macek/PIXSELL
16.04.2022.
u 14:00

Zbog smanjene prometne potražnje kao i prethodnih godina tako će i ovih blagdana na snazi biti prilagođen raspored vožnje

Zagrebački električni tramvaj (ZET) objavio je na svojim stranicama obavijest o voznom redu tijekom nadolazećeg blagdana Uskrsa. 

Na blagdan Uskrsa i Uskrsni ponedjeljak (17. i 18. travnja), u tramvajskom i autobusnom prometu primjenjivat će se nedjeljni vozni red.

Od utorka (19. travnja) u primjeni će biti redovni vozni red, a detaljne informacije o voznom redu autobusa i tramvaja dostupne su na www.zet.hr

Iz ZET-a podsjećaju da su od danas u prometu i uspinjača i žičara.

Uspinjača je od danas otvorena nakon što je završio redovni godišnji servis. Sukladno tome, izvanredna autobusna linija 150A (Trg bana Josipa Jelačića - Ilirski trg) je obustavljena, a u prometu je ponovno autobusna linija 150 (Tuškanac garaža - Gornji grad - Ilirski trg).

Također, nakon radova na smanjenju buke u promet je puštena i Žičara Sljeme .

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije