Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorena je do nedjelje

Želite sudjelovati u izradi proračuna Velike Gorice? Ispunite online anketu

Velika Gorica: Djelatnici USKOK-a jutros ušli u prostorije VG Vodoopskrbe i gradske uprave
Matija Habljak/PIXSELL
08.11.2021.
u 20:22

Svatko tko želi može ostaviti i komentare, kao i prijedloge kako oblikovati gradski proračun u sljedećoj godini.

Gradska uprava Velike Gorice želi da i tamošnji stanovnici sudjeluju u izradi proračuna za 2022. godinu pa su na svojem webu objavili online anketu koja se može ispuniti do nedjelje, a njome ispituju koji su im projekti i programi važni.

Nakon što navedu u kojem goričkom naselju žive, stanovnici mogu ocjenom od 1 do 3 evaluirati ulaganja u područja poput obnove objekata nakon potresa, javnog prijevoza, zaštite okoliša, gospodarenja otpadom, gradnje vrtića, ali i izjasniti se o tome koliko su im važna proračunska izdvajanja za, primjerice, aglomeraciju Velike Gorice, besplatne udžbenike, ili poduzetnički inkubator. Svatko tko želi može ostaviti i komentare, kao i prijedloge kako povećati gradski proračun u sljedećoj godini. Anketa se može ispuniti ovdje

- U tijeku je izrada prijedloga Proračuna Grada Velike Gorice za 2022. godinu. I ove godine svim građanima je omogućeno da se uključe u izradu prijedloga proračuna ispunjavanjem online ankete. U anketi za čije će vam ispunjavanje biti potrebno svega nekoliko minuta možete ocijeniti važnost proračunskih izdvajanja za određena područja, ocijeniti važnost pobrojanih projekata i programa, navesti za koje stavke mislite da je potrebno povećati ili smanjiti proračunska izdvajanja, a na kraju možete i sami navesti projekte i programe za koje mislite da su bitni za Veliku Goricu - poručuju iz Grada Velika Gorica. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije