Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb Županija

Zagreačka županija daje 10,4 milijuna kuna za komunalnu infrastrukturu

Tekst javnog poziva i upute za prijavitelje nalaze se na web stranici Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr, pod rubrikom Natječaji. Više informacija može se dobiti na broj telefona 01/6311-685.
02. veljače 2021. u 12:23 0 komentara 276 prikaza
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Zagrebačka županija uputila je javni poziv gradovima i općinama na svom području za dodjelu 10.450.000 kuna bespovratnih sredstava za (su)financiranje izgradnje i održavanje objekata i uređaja komunalne infrastrukture u 2021. godini. Javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 30. studenoga.

Vrtovi u vrtićima Grada Zagreba Natječaj Zagrebačka županija osigurala je milijun kuna za razvoj vrtića u ruralnim područjima

Opći cilj programa izgradnje i održavanja objekata i uređaja komunalne infrastrukture je poticanje dugoročno održivog i teritorijalno uravnoteženog razvoja prometne infrastrukture, vodoopskrbe i zbrinjavanja otpadnih voda te razvoj cjelovitog sustava gospodarenja otpadom. Zagrebačka županija sudjelovat će u sufinanciranju prijavljenog programa/projekata s najviše do 1.000.000 kuna.

Prijava na natječaj vrši se elektronski, putem sustava ePrijave koji je dostupan na poveznici www.eprijave.hr na način da se ispuni odgovarajući obrazac i učita propisana dokumentacija (skenirani dokumenti/formati pdf i jpg) u sustav za prijavu projekata. Nakon završetka ePrijave potrebno je ispisati prijavni obrazac, potpisati ga i ovjeriti te poslati u roku od 7 dana od dana ispunjavanja ePrijave, (bez već priložene propisane dokumentacije), preporučenom poštom na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za promet i komunalnu infrastrukturu Ulica grada Vukovara 72/V, 10000 Zagreb s naznakom „Prijava na Javni poziv za prijavu Programa/Projekta za financiranje/sufinanciranje izgradnje i održavanja objekata i uređaja komunalne infrastrukture u jedinicama lokalne samouprave na području Zagrebačke županije u 2021. godini“.

Tekst javnog poziva i upute za prijavitelje nalaze se na web stranici Zagrebačke županije, pod rubrikom Natječaji. Više informacija može se dobiti na broj telefona 01/6311-685.

Iluzija
Muškarac ili žena? Ono što prvo vidite na ilustraciji otkriva koja vam je strana mozga 'jača'
Ikigai – razlog ili svrha, motiv zbog kojeg postojimo, a kojeg osjećaju milijuni Japanaca
ŽIVOTNI BALANS
Ikigai – japanska drevna tajna za dug i sretan život bez stresa koji bi svi trebali prakticirati
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.