Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Uberi knjigu”

Više od 200 mališana uživalo u “branju” slikovnica

djeca
Davor Višnjić/PIXSELL
19.04.2012.
u 15:16

A među drvećem, s kojega su poput šarenih plodova visile slikovnice, djecu su zabavljali i klaun SuperBlento te spisateljice i ilustratorice

Svatko tko je danas prošao pokraj parka stara Trešnjevka zatekao je nesvakidašnji prizor. Mališani, njih 200-tinjak sa stabala u parku brali su – priče. A među drvećem, s kojega su poput šarenih plodova visile slikovnice, djecu su zabavljali i klaun SuperBlento te spisateljice i ilustratorice Ana Kadoič, Melita Kraus i Sanja Lovrenčić. Dio je to petog po redu Festivala dječje knjige “Uberi priču” u Centru za kulturu Trešnjevka.

– Ove godine sudionika “Berbe” bilo je više nego ikad te smo morali juriti u skladište po još knjiga. No, nijedno dijete nije ostalo bez svoje slikovnice – rekao je Veselko Leutar, organizator. Za djecu se 26. travnja organizira i izrada slikovnica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije