Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
natječaj još traje

Traže se Bandićevi najbliži suradnici

'28.05.2012., Zagreb, -  U Gradskoj vijecnici predstavljen je projekt Tehnopolis Zagreb, projekt koji ce pokrenuti Zagreb. Predstavljanje su vodili Miro Laco, Marijan Ozanic i Tihomir Majic. Photo: An
'Anto Magzan/PIXSELL'
19.09.2013.
u 08:35

Do sada su od 22 gradska pročelnika povjerenje dobila polovica, a ostali se biraju na natječaju jer im završava mandat

Gradonačelnik Milan Bandić još uvijek nije sastavio cijeli svoj tim koji bi ga trebao pratiti sljedeće četiri godine. Do sada je odabrao polovicu od svojih 22 \'ministra\', a trenutno na javnom natječaju bira pročelnike Ureda gradonačelnika, Ureda za energetiku i zaštitu okoliša, Mjesnu samoupravu te Gradskog zavoda za zaštitu spomenika kulture i prirode.

Za mjesec dana vidjet ćemo hoće li povjerenje ponovno dobiti Miro Laco , Marijan Maras, Zoran Nevistić i Silvije Novak ili će se gradonačelnik odlučiti za neka nova imena u svom najužem timu. 

>>Bandić imenovao pročelnike: Ovo su novi šefovi Zagreba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije