Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nitko nije ozlijeđen

Tramvajska nesreća na Savskoj cesti: Puknuo je kabel pa se srušio pantograf

Tramvaj
HRT/Screenshot
16.06.2021.
u 23:57

Očevici kažu kako se u trenutku nesreće dogodio snažan bljesak i udarac

Na Savskoj cesti u Zagrebu srušio se pantograf, uređaj koji povezuje tramvaj sa zračnim električnim vodom.

Kako javlja HRT, došlo je do puknuća kabela, nakon čega se pantograf srušio na tramvaju broj 17 srušio pantograf. U nesreći, prema dosadašnjim informacijama, nitko nije ozlijeđen

Očevici za HRT navode kako se u trenutku nesreće dogodio snažan bljesak i udarac

Serviseri su na mjesto nesreće stigli svega nekoliko minuta nakon događaja, dok je Holding izvijestio kako je došlo do zastoja tramvajskog prometa u Savskoj zbog kvara na gornjem vodu.

VIDEO Dvojica Osječana za djecu s teškoćama iz Vukovara biciklom išli do Bruxellesa: "Najlakše je pronaći kome pomoći! Potrebite djece ima koliko hoćete."

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Hazl113
Hazl113
08:00 17.06.2021.

Mi to zovemo "lira".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije