Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kasnio na primopredaju vlasti

Svjedokinja: Tomašević je pomogao ženi i pozvao hitnu. Šef hitne: Nakon nekoliko sati otpuštena je kući

Zagreb: Tomislav Tomašević preuzeo dužnost gradonačelnika
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
04.06.2021.
u 13:04

Podsjetimo, Tomašević je pred gradsku upravu stigao nekoliko minuta nakon 8 sati i svoje kašnjenje objasnio "višom silom".

Istina je, bilo je to na tramvajskoj stanici kod Cibone u smjeru prema gradu, točno preko puta mene, potvrdila nam je prodavačica Kristina koja radi u pekarnici s direktnim pogledom na događaj zbog kojeg je novi gradonačelnik Tomislav Tomašević kasnio na primopredaju vlasti u gradsku upravu. Tomašević je vjerojatno išao pješice iz svog doma u Ulici Matije Valjavca, preko Badalićeve, Kranjčevićeve i pokraj Tehničkog muzeja pa prešao cestu te otišao u smjeru Vukovarske kad je zamijetio mladu Zagrepčanku koja se onesvijestila

– Prišao je da joj pomogne, a prvo je došao sanitetski prijevoz. No, kako oni ne mogu odvoziti pacijente, pozvao je hitnu i ostao s njom dok pomoć nije došla. Stvarno se to dogodilo – prepričava nam prodavačica detalje ove intervencije kao iz filma, koja se dogodila oko 7.30 ujutro. Nije nam znala reći kako se unesrećena mlada žena zove, kao ni više detalja. 

Srušila se, kako neslužbeno doznajemo, u tramvaju, pa su je prolaznici izvukli kod stanice gdje su pozvali hitnu pomoć koja je stigla u roku od nekoliko minuta. A da su izašli na teren, potvrdio nam je i šef hitne pomoći Žarko Rašić, dodajući kako je zatim odvezena na Nastavni zavod za hitnu medicinu u Heinzelovoj.

– Žena je nakon nekoliko sati otpuštena kući i zasad se ne zna uzrok njezina kolabiranja – kazao je kratko.

Video: Tomislav Tomašević preuzeo dužnost gradonačelnika

Bilo je uzbudljivo, baš smo mi kolegice između sebe kasnije komentirale kako smo trebale fotografirati sve, ali nismo se snašle – kaže naša svjedokinja. Podsjetimo, Tomašević je pred gradsku upravu stigao nekoliko minuta poslije 8 sati i svoje kašnjenje objasnio "višom silom". 

– Još jednom isprike na kašnjenju, ali bila je viša sila. Jednoj gospođi pozlilo je i onesvijestila se na tramvajskoj stanici na Savskoj pokraj Cibone. Jedna gospođa odmah je pomogla, nazvao sam hitnu i čekao sam je – kazao je te kratko dodao kako je dobar osjećaj preuzeti ovlasti upravljanja Gradom. 

VIDEO Tomašević pomogao ženi koja se onesvijestila: “Prišao je da joj pomogne, a prvo je došao sanitetski prijevoz”

Komentara 63

IL
ilustrator
13:31 04.06.2021.

slijedi ekranizacija, pa kazališno uprizorenje. .

DU
Deleted user
12:55 04.06.2021.

Nešto što bi napravio svaki normalan (i moralan) čovjek. Ne vidim ništa značajno u ovom činu, a da je za medije. Ili je zbog osobe?

JA
Jadranko
13:33 04.06.2021.

Žena ga vidjela i pala u nesvijest. Od radosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije