Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUBRAVKO KARAČIĆ

Tko je novi član Uprave Holdinga koji će se baviti financijama: 'Ima 20 godina staža u banci'

Pixsell/Zagrebački Holding
30.11.2021.
u 11:43

Zagrebački Holding dobio je četvrtog člana Uprave, objavio je u utorak gradonačelnik Tomislav Tomašević

Kao i svakog tjedna, gradonačelnik Tomislav Tomašević sa suradnicima u predvorju Gradske uprave održao je redovnu tjednu konferenciju za medije. 

Tomašević je kazao da je odabran i četvrti član Uprave Holdinga, a to je Dubravko Karačić, koji dolazi kao član uprave za financije.

"S više od dvadeset godina iskustva u financijama, Dubravko Karačić ovlašteni je revizor, a u Zagrebački holding dolazi nakon više od desetljeća u Zagrebačkoj banci d. d., gdje je gotovo osam godina bio direktor unutarnje revizije te izvršni operativni direktor i savjetnik uprave. Prije toga, više od deset godina proveo je u KPMG Hrvatska d.o.o., gdje je obnašao više vodećih funkcija u području poslovnog savjetovanja i usluga revizije. Dubravko Karačić će se u Upravi pridružiti Matiji Subašić Maras, Ivanu Novakoviću i Borisu Sesaru", stoji u priopćenju Holdinga.

Komentara 1

DU
Deleted user
12:12 30.11.2021.

Super je to Tomek odabral, najprije je ukinuo svim zg sportskim klubovima lovu, pa postavio kandidata za predsjednika hajduka u ZG holding, ocekujem da sva ukinuta sredstva za zg sport se preusmjete na udrugu nas hajduk. 2. Ukinuo je potporu za radjanje vise djece, jer kaj ce nam vise djece , pogotovo sad kad imamo rekordne broje umrlih i puno odseljenih, najbolje da ta sredstva preusmjeri na razne verzije naziva sklapanja brakova koja u osnovi nisu brak nego ugovor... jer sto nas je manje to ce biti lakse dobiti na izborima (jedino kaj nece imati tko sutra puniti proracun, ali zo je necija briga sutra) 3. Sad je financije ZG hodlinga dao nekome tko ne interni revizor (citak izmedju redova, nula iskustva u donosenju odluka, samo ukazivanje cinelu karijeru u nedostacima u proceduri, bez ikakvoh utjecaja na bitno) tako da bih rekao sigurno ce bktk definirani svaki korak kod ovjere potpisa a to sto stvarno treba unaprijediti u financijama holdinga , koga to zanima... i dalje ce stizat ovrhe, jer sef nema iskustva u pregovaranju oko naplate i prolongata...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije