Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Svi putevi vode u Vidikovac

Svi putevi vode u Vidikovac
Foto: Saša Novković
1/5
04.06.2018.
u 16:02

U želji da postane mjesto za dnevna i večernja okupljanja ili opuštanja u ugodnom zelenilu Maksimira, odlučeno je upustiti se u revitalizaciju Vidikovca.

Vidikovac, kao najistaknutiji objekt perivoja u Maksimiru ujedno je i jedan od najprepoznatljivih obilježja grada Zagreba. Oduvijek je bio jedno od najpopularnijih okupljališta Zagrepčana, a poslužio je i kao jedna od lokacija kultnog filma „Tko pjeva zlo ne misli“.

U želji da postane mjesto za dnevna i večernja okupljanja ili opuštanja u ugodnom zelenilu Maksimira, odlučeno je upustiti se u revitalizaciju Vidikovca.

Foto: Saša Novković

Voditelji Tomo Ricov i Boris Kovaček, ujedno i direktori Pepermint agencije, htjeli su ovim projektom vratiti sjaj objektu, upotpuniti sadržaj i stvoriti novo centralno mjesto okupljanja na koje će se svaki Zagrepčanin vrlo rado vraćati. Rezultat svega je vrhunska ugostiteljska usluga u tradicionalnom zagrebačkom štihu, a istovremeno i ponuda modernog, urbanog sadržaja koji će privući sve koji žele novo, kvalitetno mjesto za okupljanja i druženja.

Uz normalan rad preko tjedna, Vidikovac će oživjeti vikendom, kada kreće raznoliki program, koji će se sastojati od tematskih partija, projekcija filmova, glazbenih koncerata te raznih zabavno sportskih događanja za sve uzraste.

Sezona je već otvorena uz Sunset Sessions i poznate zagrebačke DJ-e. Ovdje se radi o seriji ranovečernjih DJ-setova na samoj terasi Vidikovca, koje će dodatno začiniti bogata ponuda koktela, ali i najljepšeg zalaska sunca u Zagrebu.

Foto: Saša Novković

Lipanj je već rezerviran za “Tko pjeva zlo ne misli” festival, koji će se održati već ove subote i nedjelje, odnosno 9 i 10. lipnja. Želja je posjetitelje vratiti u vrijeme građanskog predratnog Zagreba 30-ih godina, i to u svim njegovim elementima -  glazbi, stilu, modi... Najslađi dio festivala je projekcija filma "Tko pjeva zlo ne misli", a održat će se u subotu u 21h, zato donesite dekicu i uživajte u toploj ljetnoj suboti s najboljim pogledom.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije