Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bandić medicinarima:

'Trčim svaki dan, natjecat ću se opet i na utrci 162 stube'

Milan Bandić i studenti
Foto: Jakov Novak
1/3
14.02.2014.
u 15:24

Studenti Medicinskog fakulteta, organizatori utrke "162 stube", pozvali gradonačelnika da im se i ove godine pridruži u subotu 22. veljače u trku po Schlosserovim stubama

Studenti Medicinskog fakulteta danas su se u gradskom poglavarstvu sastali s gradonačelnikom Milanom Bandićem kako bi zajedno najavili i pozvali građane na već tradicionalnu utrku "162 stube".

Utrka je ime dobila po Schlosserovim stubama što vode do Šalate, dobro poznatima svim studentima medicine, a sama trasa natjecatelje će voditi od Medicinskog fakulteta preko Škole Narodnog Zdravlja "Andrija Štampar" sve do ponovnog povratka ispred fakulteta.

Foto: Grgur Žučko/PIXSELL

Foto: Grgur Žučko/Pixsell

Cilj utrke je, kažu iz sportske udruge studenata medicine SportMEF, promovirati zdravlje, sport i kretanje, te poticanje prevencije kardiovaskularnih oboljenja.

- Ako netko zna koliko je bavljenje sportom bitno za zdravlje, onda su to sigurno medicinari. Nadam se kako će se što više građana priključiti utrci. Volim trčati svaki dan, tako da ću se sigurno i ove godine natjecati - najavio je Bandić.

Utrka "162 stube" održati će se u subotu, 22. veljače, s početkom u prijepodnevnim satima.

>> Bandić trčao sa studentima, Ostojić čekao na cilju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije