Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova lokacija

Stiže fest s kombinacijom filmova, piknika i burgera

Food Film Festival
Foto: Food Film Festival Official
1/3
23.09.2021.
u 14:33

Od sutra na Tuđmanovu trgu

Besplatne projekcije filmova pod zvijezdama, i to vrhunskih djela nagrađenih Oscarom, piknik na travi i odlična klopa poput burgera, quesadilla, wokova, corn dogova... Osmo izdanje Food Film Festivala zvuči obećavajuće, a atmosfera se iz prve se ruke može provjeriti od sutra, kada počinje manifestacija koja će potrajati do 3. listopada.

Nova je lokacija Trg dr. Franje Tuđmana, za hranu su zaduženi restorani El Toro burgers&ribs, BarBaQ, Pani, Wok by Matija, American bar Dollar, Pucalina i Kantun, a žeđ se može ugasiti u kutku Tipsy i Mangosta bara te vinarije Kutjevo.

Na velikom će se platnu, među ostalim, prikazivati “Nomadland” redateljice Chloé Zhao koji je zaslužio šest zlatnih kipića, drama “Minari” iz radionice Leeja Isaaca Chunga koja je imala šest nominacija za Oscara, hvaljena “Još jedna runda” autora Thomasa Vinterberga koju je obilato nagradila i Europska filmska akademija te prošlogodišnja uspješnica, komedija “Bad Boys for Life” s Willom Smithom i Martinom Lawrenceom u glavnim ulogama. S prikazivanjem se počinje u 20 ili 20.30 sati, a točan se raspored može pronaći na foodfilmfestivalzagreb.hr. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije