Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radovi u tri faze

Šestine dobivaju novi rotor: ruši se župni dvor i gradi vodopskrbni cjevovod

25.04.2021.
u 14:51

Ulaganje je 'teško' deset milijuna kuna, a radovi će potrajati do rujna, kazala je na otvorenju obnašateljica dužnosti gradonačlenika Jelena Pavičić Vukićević

Prvo će se rušiti župni dvor crkve svetog Mirka, potom počinje gradnja vodoopskrbnog cjevovoda i javnog kanala, a treća i posljednja faza projekta dugo iščekivano je i prijeko potrebno kružno raskrižje u Šestinama. Odnosno rotor na križanju Šestinske ceste, trga i vijenca. Najavljeno je tako na jučerašnjem otvaranju radova koji će potrajati do rujna.

– Ovo je trenutak radosti i ponosa za sve nas jer će nakon uklanjanja ovog objekta, rekonstrukcije vodovodne i kanalizacijske mreže te gradnje rotora gužve koje ste svi pri dolasku imali priliku vidjeti postati stvar prošlosti – rekla je obnašateljica dužnosti gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević.

Investicija je vrijedna 10 milijuna kuna, a rotor će, prema dokumentaciji natječaja za izvođača radova, imati i fontanu. Sa zapadne je strane usto projektirano parkiralište s okomitim i uzdužnim parkiranjem

Komentara 4

MK
MKGRA
22:43 27.04.2021.

i Gračanska cesta je išla u tri faze, još uvijek nije gotova prva

JO
josmalopanestalo
12:03 28.04.2021.

jel bu još ostalo mjesta za hupsere (ležeće policajce), najte zaboraviti spasiti još naše djece (najte samo svoju decu spašavati milijončekima)

KL
Klepetanj
15:33 25.04.2021.

Netko će se dobro nakrasti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije