Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADOVI I SLALOM

Savskom i Maksimirskom noću busevi umjesto tramvaja, a za Sljeme pojačan vozni red

ZET
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/4
04.01.2020.
u 09:55

Danas će od Mihaljevca, od 5.20 sati, voziti svakih 30 minuta, a isto vrijedi i za polaske od Markuševca, od kojih je prvi u pet sati.

Idućih će se dana uvesti manje izmjene u trase nekih ZET-ovih linija autobusa i tramvaja, što zbog radova na tramvajskim tračnicama, što zbog Snježne kraljice.

Tako će, dok traje sanacija kolosijeka, Savskom cestom u noći od ponedjeljka do ranih jutarnjih sati 12. siječnja, umjesto tramvajske linije broj 32 voziti autobus, dok će na Maksimirskoj cesti u noći sa srijede do jutarnjeg izlaska vozila 11. siječnja također autobus preuzeti ulogu tramvaja broj 34. Za vrijeme Svjetskog skijaškog kupa Snow Queen Trophy, koji se za vikend održava na Sljemenu, autobusna će linija 233, koja vozi od Mihaljevca do Markuševca, izmijeniti svoj raspored polazaka.

Danas će od Mihaljevca, od 5.20 sati, voziti svakih 30 minuta, a isto vrijedi i za polaske od Markuševca, od kojih je prvi u pet sati. Sutra pak voze rjeđe, u oba smjera s polaskom svakih sat vremena. Od Mihaljevca prvi bus kreće u 5.45, a od Markuševca u 5.35 sati.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar ledhr
ledhr
08:07 05.01.2020.

Kaj je previše je previše.

Avatar maxist
maxist
16:44 04.01.2020.

Tragedija je uopće postojanje "snježne kraljice!", a još i veća tzv prometna ograničenja u stilu tenkovske regulacije koju provode od prvog dana prve trke. Zabranjen je svaki privatni promet od Mihaljevca 3km na istok sa "rješenjima" tipa -može se ićići preko Dubrave na Trešnjevku ......horor dva dana svake godine + redovna blagdanska ograničenja..,pa dok sav svijet slavi i veseli se petnaestask tisuća stanovnika iz krizne i vatrene zone živi u zatvoru i ni po kruh ne može otići. BEZOBRAZLUK bez presedana ! ...naravno tu se ni ne glasa za Poganovlaščana jer njegovi pajde i mašinerija su u povlaštenim kvartovima, pa može terorizirati Podsljeme...........i ne očekujem da to ostali shvate......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije