Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
četvrti Made by;

Sajam kreativnosti ovaj vikend u Novinarskom domu: Za svakoga ima ponešto

Foto: MADE BY
1/2
16.10.2021.
u 11:15

Ulaz za posjetitelje je besplatan uz pridržavanje svih epidemioloških mjera

Sajam kreativnog kolektiva MADE BY:, četvrti po redu, održat se danas i sutra u Novinarskom domu od 10 do 19 sati.



- Kao i na prethodnim izdanjima, i ovoga puta možete upoznati tridesetak dizajnera, umjetnika i kreativaca iz Hrvatske i regije koji izlažu svoje ručno izrađene proizvode. Veliki izbor nakita, odjeće, torbi, modnih dodataka, ukrasa, keramike, umjetničkih predmeta, slikovnica i sl. zasigurno će obradovati svakoga od vas. To je mogućnost da uživo vidite i isprobate rukotvorine te saznate sve što vas zanima o njima direktno od osoba koje ih stvaraju - kaže osnivačica sajma, Ivana Pavlović.

Ručno izrađeni proizvodi, dodaje, nose u sebi jedinstvenost i posebnu kvalitetu koja nastaje u kreativnom procesu izrade i osjeća se u njihovom korištenjem.


- Provedite vikend u veselom i zanimljivom druženju, posjetite 4. Sajam kreativnog kolektiva MADE BY:. Ulaz za posjetitelje je besplatan uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, a dobrodošli su i vaši kućni ljubimci - zaključuje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije