Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izmjene u prometu

Radovi na cesti: dio Krajiške blokiran, u Selskoj dio kolnika bit će zauzet

zrinski
Tomislav Miletic/PIXSELL
06.11.2020.
u 16:17

Napominjemo da će za vrijeme navedenih radova pristup stanarima Krajiške ulice biti moguć iz smjera Ilice kao i iz smjera prilaza Gjura Deželića, te će na preostalom slobodnom dijelu Krajiške ulice biti uspostavljen dvosmjeran promet, obavještavaju u Gradu

Zbog potrebe izvođenja radova uklanjanja objekta  u Krajiškoj ulici na broju 20, a sve u cilju osiguranja sigurnog kretanja pješaka i vozila od sutra do 21. studenog u večernjim satima  bit će onemogućeno kretanje Krajiškom ulicom na dijelu od Ilice do Prilaza Gjure Dželića. 

- Napominjemo da će za vrijeme navedenih radova pristup stanarima Krajiške ulice biti moguć iz smjera Ilice kao i iz smjera prilaza Gjura Deželića, te će na preostalom slobodnom dijelu Krajiške ulice biti uspostavljen dvosmjeran promet - obavještavaju u Gradu i dodaju da će za vrijeme navedenih radova biti  onemogućen izlaz iz smjera Kordunske ulice u smjeru Krajiške ulice.

Kao što smo već objavili, u ponedjeljak kreću radovi na uređenju okretiša Črnomerec, pa će tako zbog njih, kao i zbog uspostavljanja početno – krajnjih stajališta na Zagrebačkoj cesti (južno od Ilice) – Selskoj cesti (sjeverno od prilaza baruna Filipovića) od ponedjeljka 09. 11. 2020 do srijede 09. 12. 2020. godine 04,00 sati, bit zauzet dio kolnika navedenih prometnica dok će se promet odvijati po preostalom slobodnom dijelu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije