Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
powered by Bipa

Prvi festival dobrog stila održat će se u Zagrebu

Festival dobrog stila
Foto: PR FOTO
1/3
21.11.2013.
u 10:50

Ulaz na festival besplatan je za posjetitelje, a uz razne novosti iz svijeta ljepote, organizatori su najavili i bogat popratni program.

Festival dobrog stila powered by Bipa okupit će najbolje u Hrvatskoj što se tiče njege tijela, kose i lica, a održat će se od 30. studenog do 1. prosinca održati u zagrebačkom City center one East. 

Rezultat je to ideje da domaće tržište dobije dugoročnu platformu u sklopu koje će se strukovnoj, ali i široj publici kvalitetno prezentirati s jedne strane profesionalni te s druge mass-segment kozmetičke industrije.

U dva dana trajanja festivala, novosti iz svijeta njege tijela, lica i kose posjetiteljima će predstaviti brojni svjetski brandovi – Dove, Rexona, Axe, L'Oreal, Nivea, Illamasqua, Kevin Murphy, Batiste i drugi, ali i brojni predstavnici domaće kozmetičke industrije – Top stil, Ruža Kerastase, Urban, Matis i mnogi drugi.

Ulaz na festival besplatan je za posjetitelje, a uz razne novosti iz svijeta ljepote, organizatori su najavili i bogat popratni program.

Između ostalog, diplomirani modni dizajner i modni kritičar Boris Banović prikazat će atraktivnu modnu reviju te muški dio publike provesti kroz odabrane momente iz autorskog priručnika ''Vodič za urbane frajere''. Subotnja večer rezervirana je za koncert vrhunskih zabavljača, grupe Soul Fingers, a osim toga svi posjetitelji imat će priliku čuti savjete stručnjaka iz područja make up-a, uključiti se u razne škole šminkanja, sudjelovati u stvaranju novih frizura, i sve to besplatno.

Također, kao generalni sponzor projekta, Bipa će za vrijeme trajanja festivala svim posjetiteljima omogućiti i posebne festivalske popuste koji će se moći ostvariti na svim Bipa prodajnim mjestima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije