Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Život

Provjerite kada pogledati predstvave 'Ti i ja mali medo' i 'Kako živi Antuntun'

Ulaz je slobodan, a posjetioce se moli da se pridržavaju epidemioloških mjera, odnosno minimalnog propisanog razmaka od 1,5 metra.
29. svibnja 2020. u 18:30 1 komentara 117 prikaza
Foto: Žar ptica

Gradsko kazalište Žar ptica poslije duže pauze vraća se svojoj publici predstavom Ti i ja mali medo, koju će u sklopu manifestacije "Žar ptica od srca Zagrebu" izvesti sutra u 11 sati u paviljonu parka Zrinjevac.

bogat program Zagrebačko kazalište Gavella slavi 67. obljetnicu

- Ovu manifestaciju posvećujemo Zagrebu i njegovim najmlađim stanovnicima, s kojima želimo proslaviti ponovna kazališna druženja i Dan grada, kojem ove godine više nego ikad treba naša ljubav. Upravo zato, naša dva Medeka, Berislav Tomičić i Vesna Ravenšćak Lozić, zajedno će s djecom pjevati, plesati i poslati poruke nade, ljubavi i optimizma iz samog srca našeg  grada - poručili su.

Sljedeću subotu, 6. lipnja u isto vrijeme u 11 sati očekuje nas još jedan susret na Zrinjevcu. Tada će biti pristuan i najomiljeniji čudak Antuntun, koga prema poznatoj pjesmi Grigora Viteza Kako živi Antuntun igra Ante Krstulović. Manifestacija Žar ptica od srca Zagrebu, nastavlja se u nedjelju 14. lipnja u 11:00 sati u Bijeničkoj 97, kada će se ispred kazališta, djeci iz kvarta i svima koji dođu, darovati još jednu izvedbu Antuntuna. Istu predstavu možete pogledati i u nedjelju u 11 sati u dvorištu kazališta Žar ptica.

Ulaz je slobodan, a posjetioce se moli da se pridržavaju epidemioloških mjera, odnosno minimalnog propisanog razmaka od 1,5 metra.
U slučaju kiše predstave se otkazuju.

Petra Dugandžić
detalji privukli pažnju
Petra Dugandžić prodaje svoj luksuzni stan u Zagrebu, a ovu prostoriju priželjkuju brojne Hrvatice
Bruketa&Žinić&Grey
Bruketa&Žinić&Grey
Ideje koje donose rezultate
  • Avatar KimberlyQW82
    KimberlyQW82:

    w​​w​​w​​.​​l​​o​v​e​​x​​x​​.​​c​​l​​u​b