Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uručivanje dokumenata

Provjerite jesu li gotove: U subotu brzo podignite osobne i putovnice

Policijska postaja u Petrinjskoj
Sanjin Strukic/PIXSELL
23.03.2023.
u 14:12

Ako ćete za vikend svratiti do neke od postaja po osobnu ili putovnicu, sa sobom ponesite potvrdu o podnijetom zahtjevu i staru osobnu iskaznicu ili putovnicu, a nove možete podići samo osobno

Policijska uprava zagrebačka i ovu će subotu od 7 do 14 sati organizirano uručivati izrađene dokumente, osobne iskaznice i putovnice. Dokumenti se podižu na onoj lokaciji na kojoj je podnijet zahtjev, a podjela je organizirana u postajama u Petrinjskoj, Heinzelovoj, II. policijskoj postaji Zagreb i VI. policijska postaja Novi Zagreb. Iz PU napominju da u subotu neće primati nove zahtjeve. 

Ako ćete za vikend svratiti do neke od postaja po osobnu ili putovnicu, sa sobom ponesite potvrdu o podnijetom zahtjevu i staru osobnu iskaznicu ili putovnicu, a nove možete podići samo osobno. Ukoliko niste sigurni jesu li vaši dokumenti spremni, za osobnu možete provjeriti putem govornog automata na broj 01/4563 602,  a za putovnice nazovite na 01/4563 601.

Iz PU zagrebačke dodaju i da se u predvorju zgrade na lokacijama u Petrinjskoj Heinzelovoj te u prostorijama Policijske postaje Velika Gorica u Magdalenićevoj nalaze kiosci na kojima, uz stručnu pomoć, možete aktivirati e-osobne iskaznice i zatražiti mobilni digitalni identitet te putem mobilne aplikacije Certilia ostvariti mogućnost pristupanja portalu e-Građani putem mobitela.

Komentara 1

ST
starigrad
08:58 24.03.2023.

Za podizanje osobne karte se ceka preko tri sata. Pa je li to moguce??? To je osobno iskustvo. U toj Petrinjskoj skoro nema pomaka u zadnjih trideset godina. Nema sanse da se uvedu termini, pa da dolazimo ko civilizirani ljudii i obavimo to u normalnom roku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije